۲۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۴۹

رئیس مرکز شماره گذاری خودرو پلیس راهور ناجا:

بعید است ممنوعیت شماره گذاری خودروهای تولید داخل اجرایی شود

بعید است ممنوعیت شماره گذاری خودروهای تولید داخل اجرایی شود

توقف شماره گذاری خودروهای تولید داخل به لحاظ عمل نکردن به تعهدات این خودروسازان نسبت به تحقق اهداف این طرح ، از سوی ناجا امری بعید است مگر اینکه این محصولات به لحاظ ایمنی و آلایندگی هوا استاندارد نباشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، با توجه به اینکه اعمال ممنوعیت از سوی ناجا نسبت به عدم شماره گذاری خودروهای تولید داخل منوط به استاندارد نبودن این تولیدات است و از طرفی گفته شده در صورتی که این خودروسازان در رابطه با اجرای طرح خروج خودروهای فرسوده ستاد تبصره 13، به تعهدات خود عمل نکنند ، از ابتدای سال آینده شماره گذاری آنها متوقف خواهد شد اما بنا به گفته رئیس مرکز شماره گذاری خودرو پلیس راهور ناجا ، در این زمینه هیچ گونه هماهنگی صورت نگرفته است.

سرهنگ احمد غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نقش ناجا در اجرای طرح خروج خودروهای فرسوده ستاد تبصره 13، صدور گواهی اسقاط است. بنابراین در رابطه با توقف شماره گذاری خودروهای تولید داخل به لحاظ عمل نکردن به تعهدات این خودروسازان نسبت به تحقق اهداف این طرح ، از سوی ناجا امری بعید است مگر اینکه این محصولات به لحاظ ایمنی و آلایندگی هوا استاندارد نباشند.

وی تصریح کرد: هنگامی که روزانه بیش از یک هزار دستگاه خودرو وارد سیستم حمل و نقل شهری کشور می شود ، نمی توان انتظار داشت این خودروها که اغلب تولید داخل هستند ، شماره گذاری نشوند. اگر چنین اعمال تنبیهی نیز بخواهد اعمال شود باید با  انجام کارهای مطالعاتی و هماهنگی بیشتر با پلیس راهور ناجا مصوب و به اجرا در آید ، نه اینکه از سوی یک بخش چیزی عنوان شود که مجری آن هیچ اطلاع قبلی نسبت به اجرای چنین اعمالی نداشته باشد.

کد خبر 423098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha